Leverans

På Båghall AB, strävar vi efter att leverera våra båghallar på det mest effektiva och säkra sättet för att säkerställa både minimal risk för transportskador och låg fraktkostnad för dig som kund. Vår effektiva förpackningsmetod garanterar att dina båghallar anländer i perfekt skick.

Smidig och Bekväm Leveransprocess:

  • Kompakta Sändningar: Våra båghallar levereras i kompakta sändningar för att underlätta transporten och minska risken för skador.
  • Pålitlig Frakt med DB Schenker: Vi samarbetar med den välrenommerade transportören DB Schenker för att säkerställa en pålitlig leverans.
  • Enkel Avlastning: Paketen är designade för att enkelt kunna lastas av med hjälp av en traktor eller lastmaskin. Observera att DB Schenker normalt inte erbjuder avlastningsservice, så detta bör du som kund ordna.
  • Viktinformation: En standard båghall väger cirka 700 kg, vilket är viktigt att notera för avlastningsarrangemang.

Ekonomiska Fördelar vid Större Inköp:

  • Kostnadseffektiv Transport: Mellan 1 till 4 båghallar kan transporteras samtidigt utan extra kostnad, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att planera gemensamma inköp med grannar eller andra intressenter.

Att investera i en båghall från oss innebär inte bara att du får en kvalitetsprodukt, men också att du drar nytta av vår optimerade och kostnadseffektiva leveranslösning. Kontakta oss idag för mer information eller för att diskutera dina behov.

 

leverans baghall 2leverans baghall

Kolliuppgifter för dig som själv vill ordna med frakten:

Standard båghall
Längd 4,4m
Bredd 0,8m
Höjd 1,6m
Vikt 700kg
Stationär båghall
Längd 3,5m
Bredd 0,8m
Höjd 1,6m
Vikt 550kg
Båghall XL
Längd 4,5m
Bredd 0,8m
Höjd 1,6m
Vikt 900kg