Båghallar

Flyttbara Vindskydd för Nöt, Häst och Får från Båghall AB

På Båghall AB erbjuder vi hållbara och praktiska flyttbara vindskydd, perfekt anpassade för köttdjur, hästar och får. Våra kvalitetsvindskydd ger pålitligt skydd och komfort för dina djur, samtidigt som de är designade för enkel hantering och förflyttning.

Skydda Dina Djur och Hallar med Vårt Inklädnadspaket För våra kunder som använder båghallar för djurhållning, rekommenderar Båghall AB starkt att komplettera med vårt inklädnadspaket med plywoodskivor. Detta paket är speciellt framtaget för att öka skyddet och säkerheten – det skyddar effektivt både hallen och djuren från potentiella sparkar.

Funktioner och Fördelar med Våra Vindskydd från Båghall AB:

  • Kraftig Högprofilplåt: Tillverkade av robust högprofilplåt, är våra vindskydd fribärande och byggda för att varaktigt stå emot tuffa förhållanden.
  • Enkel Montering: Tack vare en användarvänlig design, är våra vindskydd enkla att montera, vilket sparar både tid och arbetskraft.
  • Gaffelfäste för Smidig Förflyttning: För att underlätta förflyttningen är varje vindskydd utrustat med gaffelfäste på sidan, vilket gör det enkelt att flytta dem runt på gården.

Båghall AB:s flyttbara vindskydd är den idealiska lösningen för att säkerställa att dina djur är skyddade under alla väderförhållanden. Vår kombination av hållbar konstruktion och praktisk design gör dessa vindskydd till en värdefull investering för din verksamhet.

 

Båghallar som är flyttbara

Baghall leverans 1

Flyttbar Båghall – Flexibel och Praktisk Lösning 

Upptäck vår komplett flyttbara båghall – en idealisk lösning för mångsidig användning. Vår båghall levereras som en praktisk byggsats, vilket gör det enkelt för dig att sätta upp och börja använda hallen snabbt.

Huvudegenskaper:

  • Robust Konstruktion: Står på kraftiga, varmförzinkade bottensektioner för ökad hållbarhet och stabilitet.
  • Enkel Monteringsprocess: Allt du behöver för montering, inklusive bultsats, medföljer.
  • Lätt att Förflytta: Utrustad med gaffelhylsor, gör vår båghall enkel att flytta efter behov.
  • Komplett Kit: En gavel ingår i standardpaketet för fullständig funktionalitet.

Dimensioner:

  • Bredd: 440 cm – ger gott om utrymme för en rad olika användningsområden.
  • Höjd: 330 cm – tillräckligt rymlig för att rymma höga föremål.
  • Längd: Från 550 cm och uppåt – kan enkelt anpassas och förlängas till önskad längd efter dina specifika behov.

Vår flyttbara båghall är designad för att möta en rad olika krav, vare sig det gäller förvaring, arbetsyta eller annan användning. Den är perfekt för dem som söker en mångsidig, hållbar och enkel lösning.

Kontakta Båghall AB för mer information eller för att göra en beställning. Upplev flexibiliteten och bekvämligheten med vår flyttbara båghall idag!668BD698 9D94 4606 9E78 59A392B8947D

 

3871890B B267 4569 B998 A3820401493F