Referenser

Conrads stuteri och Lantbruk köpte under våren 2023 två flyttbara båghallar (av standard modell) som skulle användas i deras stuteriverksamhet.

Linnea gjorde ett besök hos dem och har pratat med en av företagets ägare, Wilhelm Conradsson. Lyssna gärna på reportaget här bredvid för att höra hans erfarenheter av våra produkter.

Ni vet väl att vi tillverkar våra hallar i Lidköping av stål som kommer ifrån norra Sverige?!

Made in sweden

Wilhelm Conradsson:

”Då vi flyttar runt våra djur väldigt mycket mellan olika beteshagar tyckte vi att Båghalls koncept med flyttbara hallar var en bra lösning för oss – det är viktigt att våra hästar alltid har färskt och frodigt bete samtidigt som de har tillgång till ett bra vind, sol och regnskydd.”

 


Lyssna på Bo ifrån Stenstorp som berättar om hur han tyckte det var att montera vår Båghall, han ger en insikt i hur den sätts ihop och betonar dess enkelhet i sammansättningen som en betydande fördel.

Bo Eckerlid, Stenstorp

Vi var överraskade båda två över hur enkelt det var att montera hallen, båghallen har dessutom en bra form tack vare dess relativt lodräta väggar. Detta gör att man får bra tillgång till hela golvytan.

 

 

Conrads stuteri och lantbruk AB

Drivs av bröderna Magnus och Wilhelm Conradsson som är 6:e generationens lantbrukare på Hälsingsgården utanför Falköping. De har stuteri av travhästar samt nötköttsuppfödning i form av en Simmental besättning. Man odlar sin vall själva samt även spannmål för avsalu.  

 

 

 


 

 

Företagsfakta

Faktura-och lev. adress Båghall AB – Kartåsgatan 1 – 53140 Lidköping
Invoice adress / inbox fakturor info@baghall.se
Telefon 0510-180 00
Org. nummer 559403-9132

Vägbeskrivning