Om oss

BÅGHALL – Svensk Innovation och Hållbarhet sedan Hösten 2022

Från en samling innovativa idéer om att skapa kostnadseffektiva och hållbara hallar, grundades BÅGHALL under hösten 2022. Vår vision var att kombinera svensk kvalitet med materialoptimering, och resultatet är en produktserie som inte bara är robust och hållbar över tid, utan också designad för maximal effektivitet.

Förstklassig Hållbarhet och Kvalitet Varje detalj i våra båghallar vittnar om vår engagemang för hållbarhet och kvalitet. Genom att förzinka samtliga komponenter, garanterar vi en exceptionell motståndskraft mot korrosion, vilket säkerställer en lång livslängd för våra produkter.

Full Kontroll över Produktionen Med hela vår produktion in-house, styr vi varje steg i tillverkningsprocessen. Detta innebär inte bara att vi kan garantera en hög kvalitetsstandard, utan också att vi upprätthåller en kostnadseffektiv struktur. När du handlar direkt från oss på BÅGHALL, handlar du från tillverkaren.

Närvarande på den Skandinaviska Marknaden Vårt fokus ligger främst på den svenska marknaden, men vi stoltserar även med att exportera våra högkvalitativa produkter till våra grannländer i Skandinavien.

Made in sweden

 

Vår affärsidé:

”Att vara den självklara partnern till det professionella lantbruket där man ska erbjuda effektiva system med kunden placerad i centrum. Vidare ska vi arbeta för att ständigt uppdatera våra produktlinjer för att bidra till ett fortsatt starkt och livskraftigt svenskt jordbruk.”

 

 

Om oss på BåghallBred kunskapsbas och snabba beslut

BÅGHALL är ett litet helägt familjeföretag beläget mitt på Västgötaslätten. Med en liten och smidig organisation är vägarna till beslut mycket korta vilket skapar en lättrörlighet för oss jämfört med våra kolleger i branschen. Med en bred kunskapsbas bland våra medarbetare och leverantörer kan vi mer än att bara leverera en fungerande produkt.

 

 

Företagsfakta

Faktura-och lev. adress FURAB AB – Kartåsgatan 1 – 53140 Lidköping
Invoice adress / inbox fakturor info@baghall.se
Telefon 0510-180 00
Org. nummer 556901-7022

Vägbeskrivning