Monteringsanvisning

Monteringsanvisningar för din nya Båghall från FURAB

Välkommen till vår instruktionssida – din guide för att framgångsrikt montera din nya Båghall! Vi är glada att du valt en lösning från FURAB och vi ser fram emot att hjälpa dig genom hela monteringsprocessen.

Följ dessa Steg för en Smidig Monteringsprocess:

  1. Förbered dig Genom att Läsa Monteringsanvisningarna: Du hittar en detaljerad monteringsanvisning lite längre ned på denna sida. Vi rekommenderar att du läser igenom dessa noggrant innan du påbörjar monteringen.
  2. Visuell Guidning med Monteringsvideon: För ytterligare stöd, kolla in vår monteringsvideo som också finns tillgänglig här på sidan. Videon är ett utmärkt komplement till den skriftliga anvisningen och visar praktiskt hur monteringen går till steg för steg.
  3. Kontakta Oss vid Frågor eller Funderingar: Om du har några frågor under monteringsprocessen, tveka inte att kontakta oss. Vårt team står redo att assistera dig.

Tack för Ditt Förtroende

Vi på FURAB är stolta över att få leverera din nya Båghall och vi är här för att stödja dig genom varje steg i monteringsprocessen. Tack för att du litar på oss och våra produkter.

Med vänliga hälsningar, Teamet på FURAB

 

4844369Monteringsanvisning Båghall

Monteringsvideo för Flyttbar Båghall från FURAB

Välkommen till vår instruktionsvideo som visar steg-för-steg hur du monterar din flyttbara Båghall från FURAB. Den här videon är utformad för att ge dig en klar och överskådlig förståelse för monteringsprocessen.

Nyckelpunkter i Videon:

  • Visuell Demonstration: Få en tydlig visuell guide om hur varje del av Båghallen ska monteras.
  • Steg-för-Steg Instruktioner: Videon följer en logisk sekvens som gör det enkelt att följa med i processen.

För att komplettera videon och få tillgång till mer detaljerade instruktioner, se vår utförliga monteringsanvisning. Du kan enkelt ladda ner anvisningen direkt här på sidan.

Denna kombination av video och skriftlig anvisning säkerställer att du har all information som behövs för att framgångsrikt och effektivt montera din Båghall.

Made in sweden

 

 

 


Kontakta oss gärna!

Adress Kartåsgatan 1 – 53140 Lidköping
Email info@baghall.se
Telefon 0510-180 00
Org. nummer 556901-7022

Vägbeskrivning